God innsats av J12 på søndagens kamper (3. februar) 03.02.2019
Skrevet av: Anne Marie Haugan Lileng
Jenter 12 har kamper hver helg mellom jul og vinterferien og jentene farter hit og dit i jakten på nye mål og gode prestasjoner. Trenerne (Karen, Markus, Helene og Wenche) bruker stort sett alle helgene sine for å følge jentene - og et er vi glade for! Vi foreldre prøver også "å henge med" så godt vi kan, og kjører med glede jentene på kamp.

I dag spilte begge lagene kamper i Skjeberghallen. Det ene Tveter-laget spiller i B4-sluttspill i nivå 1. De spilte i dag en svært god kamp mot Vålerenga og vant fortjent 22-12. Alle jentene kom på scoringslista og det er veldig morsomt!

Det andre laget vårt spiller B-sluttspill i nivå 2. De spilte også en veldig god kamp i dag, men tapte dessverre knepent 11-12 mot Vollen. Her scora også nesten alle jenten mål i dag og det er gøy!

Hovedtrener Wenche forteller at hun i dag syns det var veldig gøy å se hvordan alle tok beskjeder og fulgte de avtalene som var gjort - både i forsvar og angrep. Hun er veldig stolt av jentene i dag, og det er vi foreldre også!

Jentene har nå en periode kjørt kondisjons- og styrketreninger ukentlig. Det er viktig for jentene nå framover å ha god kondisjon og bli sterke i kroppen for å stå gjennom hele kamper. Det er ikke alltid like mange innbyttere så formen må være på topp!

 

Lykke til videre jenter - vi heier!

 


Motta nyheter rett i eposten!
Din epost:
Aktivitetskalender
Velg lag/grupper:
Se hele kalenderen her

Med vennlig hilsen

Tveter Hk