God seriestart for J16 24.09.2018
Skrevet av: Ingrid Lileng Westberg
Tveters jenter 16 har hatt en god seriestart sesongen 2018-2019. I første seriekamp ble det storseier mot Hasle-Løren 38-22. Bækkelaget var motstander i andre seriekamp, en kamp som ble langt mer jevn og spennende, men også her gikk jentene seirende ut med sluttresultatet 19-21 etter å ha ligget under store deler av 2. omgang. Søndag 23. september var Asker motstander i hjemmekamp nummer to. Ville det bli nok en seier til jentene og dermed "hat-trick"?

Det startet godt for Tveters jenter med første scoring. Deretter fulgte begge lag opp med scoringer. Men Askers jenter holdt et noe lavere tempo enn det Tveters jenter holdt og med tidvis gode luker i Askers forsvar, ble Tveters raske og fintesterke jenter raskt for tøff motstand for Asker. Tveter J16 var hele tiden det førende laget gjennom 1. omgang og da det tok 12 minutter fra 4. til 5. scoring for Askers jenter, ledet Tveters jenter komfortabelt 12-5 til pause. Med tidvis svært god flyt og variasjon i spillet til J16 og flere gode keeperredninger i denne 1. omgangen, lå det an til å bli lite spenning i kampen.

Og lite spenning ble det også utover i 2. omgang. Jentene fortsatte sitt gode spill og Askers jenter slet med tempo. Det førte til flere gode kontringsmål av Tveters jenter. Det viste seg derfor tidlig å bli en ny storseier, denne gangen 31-11. Etter den sist så spennende seriekampen mot Bækkelaget, var det i grunnen greit å ikke få en ny kamp med nerver i helspenn ........."Hat-trick" smaker godt på en søndag det når 08 ikke lykkes like godt i sitt seriespill om dagen!

 


Motta nyheter rett i eposten!
Din epost:
Aktivitetskalender
Velg lag/grupper:
Se hele kalenderen her

Med vennlig hilsen

Tveter Hk