Serieslutt for J15 08.04.2018
Skrevet av: Ingrid Lileng Westberg
Tveters J15 har hatt en svært god sesong i B1-sluttspillet for jenter født i 2002. Før siste seriekamp, kunne laget vise til 6 seire, 1 uavgjort og 1 tap i sluttspillskampene etter jul. Med seier over Njård i siste kamp, ville jentene lede tabellen, dog med en kamp mer enn Kolbotn som da ville være på 2. plass. Det ble derfor en viktig siste kamp for J15. Slike kamper blir det ofte mye nerver av, særlig for oss på tribuna!

Begge lag kom godt i gang i denne kampen med flere gode skudd og redninger. Men Njård kunne i 1. omgang vise til bedre bevegelse og flyt i spillet, og ble det førende laget. De storspilte til tider med flere gode innspill til strek, og "lurte" Tveters jenter ved å løpe bak forsvaret. Til pause ledet derfor Njård fortjent 10-14.

Hva som ble sagt i pausa er uvisst, men det var ingen tvil om at riktige beskjeder var blitt gitt som også jentene hadde forstått. For i 2. omgang var det Tveters jenter som var det beste laget. De fikk satt sitt forsvar bedre og Njård mistet den gode bevegelsen i sitt spill i deler av omgangen. Etter 13 minutter ut i 2. omgang, var Tveters jenter ajour på stillingen 18-18. Om ikke heiagjengene fra begge lag hadde heiet høylydt og nervøst tidligere, så kom de i alle fall til å gjøre det i de siste minuttene av kampen.

For kampen ble svært så nervepirrende i sluttminuttene. På tiden 24.23 og stillingen 23-22 til Tveter, tok Tveters trenere timeout. Njård gikk deretter ut 1 mot 1 for å prøve å snappe ballen, men Tveters fintesterke jenter klarte å oversliste Njårds spillere, og satte ballen bak Njårds målvakt på stillingen 24-22. Da gjenstod kun få sekunder, men Njård klarte å score det siste målet i kampen som endte 24-23. Tveters jenter viste heroisk innsats og klarte denne gangen å beholde roen i sluttminuttene. Slike kamper blir det store gledesscener av på og utenfor banen!

Med siste kamps resultat, vil Tveters J15 dårligst bli nummer 2 i B1-sluttspillet. Klarer Ski å slå eller spille uavgjort mot Kolbotn i siste seriekamp, vil Tveters J15 vinne gruppa. Disse jentene har virkelig hevet spillet etter jul, spillerne har blitt sikrere på sine tildels nye posisjoner og innsatsen i alle kamper er veldig god. Med i gjennomsnitt 21,9 mål per kamp, er det bare å glede seg til ny sesong til høsten. Men først skal heiagjengen, trenerteamet og spillerne etterhvert ha en vel fortjent heie- og spillepause! Tusen takk til spillerne, trenerteamet og alle som har bidratt rundt laget denne strålende sesongen!


Motta nyheter rett i eposten!
Din epost:
Aktivitetskalender
Velg lag/grupper:
Se hele kalenderen her

Med vennlig hilsen

Tveter Hk