Informasjon til foreldre
I det etterfølgende har vi samlet litt generell informasjon spesiel ment for nye medlemmer og deres foreldre.

Har du et barn som kan tenke seg å prøve håndball?

I så fall håper vi du tar konakt med oss. Tveter Håndbalklubb er en breddeklubb, og vi ønsker at så mange barn som mulig deltar på våre aktiviteter. Under "Om klubben" finnes en oversikt over treningstider for de forskjellige årskull, så ta en tur innom neste trening for å se på og ta en prat med trenere og lagledere.

Kostnad

Alle er velkommen til være med noen uker for å teste om håndball er noe de har lyst til å drive med. Håndball er en relativt rimelig idrett, og vi gjør vårt beste for å holde kostnaden så lav som mulig. Klubben dekker kampdrakt, så det eneste som kreves er treningstøy og noen gode treningssko.

Våre priser finnes under "Om klubben". Medlemskontigent sendes ut i september, mens treningsavgift for hele sesongen (høst og vår) sendes ut i november. For å holde kostnadene så lave som mulig arrangerer vi et lotteri hver høst, med innlevering og fakturering av loddbok etter nyttår. De siste årene har vi i tillegg arrangert salg av en bunt julenek før jul.

Dugnader

Det er ikke mye dugnader i Tveter Håndbalklubb, men for å få gjennomført kamper og arrangementer må vi få noe hjelp av dere foreldre. Dugnad dreier seg i hovedsak om å hjelpe til med inngang, kiosk og sekretariat på noen av lagets kamper, samt en ett kakeloteri hver vår. Når disse oppgavene fordeles på alle våre foreldre så blir det ikke mye på hver. Dugnad er ellers en super måte å bli kjent med de andre foreldrene som er tilknyttet laget.

Innmelding

Innmelding kan gjøres gjennom Min Idrett (link under "Linker"). Alternativt kan det ordnes gjennom lagets trener eller lagleder. For å kunne registrere et nytt medlem må vi få opplyst full navn, fødselsdato, adresse og en mailadresse.

 


Motta nyheter rett i eposten!
Din epost:
Aktivitetskalender
Velg lag/grupper:
Se hele kalenderen her

Med vennlig hilsen

Tveter Hk